+ : خیلی ممنون بابت پیشنهادت. تا الان سه قسمت اولش رو دیدم و همین الانشم خیلی خوب بود.
راستش رو بخوای، من هیچ شباهتی با True Detective نمیبینم. محیط و فضای غمزدۀ سریال، بیشتر من رو یاد Quarry میندازه، شایدم یه کمی The Killing؛ ولی همینا هم کاملاً صددرصد نیست. اگه بخوایم از نظر وضعیت اقتصادی و اجتماعی فضای داستان نگاه کنیم، نزدیکیهایی به The Wire داره. در کل اثر منحصربهفردیه و این چیز خیلی خوبیه.
عملاً داره یه جامعۀ پساکمونیستِ آشفته رو نشون میده؛ مردمی بدون هیچ شغلی و/یا دورنمایی برای گذران زندگی، چه از طریق قانونی، چه غیرقانونی؛ و اونهایی هم که شغلی دارن، با این که میخوان کار درست رو انجام بدن، ولی اینقدر درگیر در اوردن یه لقمه نون برای اطرافیانشون هستن که دیگه ارتباطِ با خانواده و دوستانشون رو از دست میدن.
گرفتاریهای اقتصادی که ناگزیر به فساد منتهی میشه، ازدیاد مواد مخدر، بیماریهای روحی، نبود راهکاری مناسب برای بازگردوندن بچههای بیسرپرست و رهاشده به اجتماع، انداختن تقصیرها به گردن جامعه و...
مجموعۀ اینها، همهش، یه چشمۀ خیلی کوچیک از جامعهایه که معمولاً [توی کشورهای جهاناول] نمیبینیم؛ و خیلی واقعیتر از برنامههای کلیشهای و اشکدرآری مثل Vice از کار در اومده.
تا یادم نرفته از کیفیت ساختشم بگم. کار فیلمبرداری، درجه یک و عالیه. روح آدم رو با تصاویری زیبا از مناظر نمزده و مهگرفته، طبیعت خشک و وحشی، آدمهای تکافتاده و در کل یه فضای دلگیر و گرفته، تسخیر میکنه. بازیگرها کارشون خیلی خیلی خوبه؛ موسیقی متن هم همینجور.
تنها چیزی که شاید یه کم اذیت کنه، صحنههای نفسگیر آخر هر قسمته که اگه مثل من کل سریالو یه کله نگاه کنین، چیز خاصی نیست و میشه ازش گذشت.
فعلاً که قسمت چهارمم. بیاین امیدوار باشیم که زیر بار انتظارات بالای من له نشه